stallkompisarna

Alla inlägg under december 2011

Av stallkompisarna - 7 december 2011 16:05

Häij :D

Igår hängde lille Fanny som sagt med till Skorpan & Prinsen :) Hon fick rida på Prinsen så red jag Skorpan :D Det var helt mörkt när vi väl kom ut & skulle rida, gillar inte att rida ut i mörkret egentligen, särskilt inte när man vet att det KAN vara halt på vissa ställen som t.ex asfalten men man kan inte se om det är halt eller inte :o men skrittade lugnt & försiktigt där det var asfalt, så ingen halkning iaf :) Skritten & traven gick bra, i galoppen kom Skorpans tävlingsinstinkt fram liiiiite väl mycket, hon trodde att dom tävlade eller något? Så hon bah sprang helt sjukt fort, tog bettet och gick knappt att stanna.. Lyckat (y) När jag väl nästan får stopp på henne så ser jag fanny komma förbi i full galopp & jag bah STANNA HONOOOOOM!! x'd Jaja, vi fick stopp på pållarna & dom skötte sig sen :D


När vi va klara med allt i stallet skulle Fannys pappa komma och hämta oss, men han skulle hamdla oxå så vi fick hänga med en runda in på coop xd Där skulle Fanny ha en kokosnöt, varför vet jag inte! Men en kokosnöt köptes iaf, samt en bluekeld och ett pepparkakshus! Vet inte hur hon lyckades övertala sin pappa att köpa det o.o Sen när vi gick ut så såg jag en skylt på glaset i en sån snurredörr där det visade att vuxna skulle hålla barn i handen, så jag tog tag i Fannys hand & sa att jag va tvungen att hålla henne i handen för skylten sa att vuxna skulle hålla barn i handen xd Vi bröt ihop lite av skratt efter det x'd


Blev tyvärr inga filmer/bilder eftersom det var helt kolsvart ute.. Ville lix inte rida med min systemkamera direkt & mobilen är helkass såfort man inte har direkt solljus, så man hade ändå inte sett något :P Men nästa gång kanske :D!

   

Av stallkompisarna - 5 december 2011 22:24

Kolla, nu är jag här & skriver igen :D Visst är jag duktig?!


Red Buggan i skolan idag, dressyrpass. Gick faktiskt bra, men stackars lille pållen va trött efter att först ha gått ett pass med elli med inspänningar och sen skulle gå igen med mig :( Red med inspänningar först, han var lat & lyssnade inte ett dugg för skänklarna. Sen i galoppen så bara stannade han och ville inte gå frammåt, så då spände vi ut honom så han fick pusta ut & slippa jobba så mycket. Då blev det faktiskt lite fart i honom, kul! Blev ganska mycket galopparbete idag, han lyssnade bra (förutom i fattningarna..) och lossnade faktiskt till sist :D Det går frammåt, ett steg åt gången :)!

Skolan var tråkig sen, + det snööööade idag! Men är det plussgradigt så lägger sig inte snön (tyvärr..) Vi fick även bestämda platser i klassrummet, stor diss på det! Får inte sitta med min lilla fannih längre, hur ska jag överleva :(? 

Nä, skämt åsido, men vafan vi är inte 5 år gamla? vi pratar inte ens särskilt mycket, låt oss sitta som vi vill ;s


Sen när jag & bani skulle cykla hem så bah pekar fanny mot vägen & säger titta! Där ser vi en buss komma förbiåkandes, men vänta! Den har inte framhjulen i marken? Sen ser vi en lastbil framför den & inser att den bogseras, såg för jäkla roligt ut så vi börjar såklart asgarva dålig humor som vi har xd


När jag sen kom hem satt jag lite framför datorn och drog sedan till örs. Putsade mikkis träns när hon putsade sadlen, sen stack vi till ica. 17.30 var det sångträning inför luciashowen, 18.30 var det styrelsemöte med planering inför showen. Känns som det kommer bli ganska bra faktiskt :)!


Ska sova nu, ha det bra ;d! Imorron hänger fanniiiih med till Skorpan, hon ska få rida på Prinsen xd Ska försöka filma lite med mobilen om det inte är alldeles för mörkt, haha xd så ni kaaanske får film/bilder imorron, vem vet ;d?

 

Av stallkompisarna - 4 december 2011 20:20

Fick ett foto-ryck igår när jag & mamma kom hem från väla, skulle tvunget fotta mina kläder jag köpt tyckte jag x'd

       

   

Av stallkompisarna - 4 december 2011 18:32

Sitter här & gråter. Fyfan, vill bara krama honom :(

 

Av stallkompisarna - 4 december 2011 18:06

Var och tävlade med Casse igår på Åsbo PK. Var sån julahoppning där :)

Själva dagen började inte spec roligt när vi kollar på startlistan. Jag skulle starta som nummer 2 i min klass, så jag skulle behöva börja värma upp i mitten av C-ponny klassen. Och när vi då går in på starlistan, så har 15 st i C-ponnyklassen dragit sig ur. Lix de e 30 min, och det var den tiden som vi behövde för att köra dit.

Ajja, när vi väl är framme, så börjar det blåsa och regna som F*N!! och dt kom världens skyfall när jag skulle rida fram. 

Sen inne på framhoppningen så var vi aldeles för många hästar, coh underlaget var typ inte bra, så mina förberedelser var inte så bra.

Min första start var L:C (90 cm). Jag ¨gick in på banan, men de hade redan satt igång min sån tid, så kunde bara visa typ 2 hinder, sen var jag tvungen att starta. Han stannade på första hindret, emn han var inte tillräckligt framme. Sen hoppade vi 1,2 och fick ett stopp till på 3;an. Kan bara säga att MÅNGA hästar stannade på 3;an. Men jag kom över det sen iaf. Sen gick det bra resten av rundan. Fick 18 fel. (12 hinderfel + 4 tidsfel)

Inte så mkt att göra förutom att ladda om till L:C+5 (95 cm).

Jag började rida fram lugnt, och sen hoppade jag bara krysset 1 gång. På frammhoppningen var det lagom många hästar, men underlaget var inte så bra... Men jag kunde iaf hoppa fram några språng på 95. 

Banan denna gången var egentligen lättare, men det var några svänga som var kluriga. Jag kom in på banan, och kunde visa honom de flesta hinderna innan jag var tvungen att starta. Första hindret var en solfjäder där både infångare och bommar var iklädda i Inslagspapper. Men jag kom över det iaf. Det gick bra fram tills 4;an där vi halvt krachade hindret, men vi bara fortsatte. Sen gick resten av rundan helt fantastiskt! Slutade med 4 fel :)


 

Hinder nummer 1 i L:C ↑

 

Hinder nummer 2 i L:C ↑

 

Hinder nummer 6 i L:C ↑

 

Hinder nummer 1 i L:C+5 ↑ ( Ser in infångarna?)

 

2 i L:C+5 ↑

 

3 i L:C+5 ↑

 

5 i L:C+5 ↑

 

6 i L:C+5 (granris på bommarna)


Slutade på en 27 plats av ca 50 st i L:C+5 :)


 


Av stallkompisarna - 4 december 2011 18:01

Bildbomb från idag ^^

Red både Prinsen & Skorpan, Prinsen är den mörkbruna och Skorpan är fuxen :p

Jojjo som fottat alla bilderna, taaaack :D

                                       

   

Av stallkompisarna - 3 december 2011 12:22

Har nyss kommit hem från Skorpan & duschat + ätit lite, så nu bär det snart iväg till väla med mamma (:

Ska köpa ett par nya levis jeans eftersom jag knappt har några jeans som passar & jag gillar veeerkligen de levis-jeansen jag har, så det får bli samma modell men annan färg x'd Sen ska jag nog köpa någon ny kofta, sån valig lixom + lite tröjor, kanske någon bikini till Kap Verde resan i februari? Vi får se helt enkelt :) Har inte vatt på nya väla ännu, haha känner mig seg x'd

Helt sjukt att klockan bara är halv 1.. Innan jag började med Skorpan satt jag fortfarande i pyjamas och hade nyss ätit frukost vid denna tiden. Men nu har halva dagen redan gått, mysko x'd 

Imorron ska jojjo med till Skorpan såååå då kanske jag har lite ridbilder att bjuda på sen :D!

Men ska ta & fixa håret nu, fortfarande blött.. Ses!

 

Av stallkompisarna - 2 december 2011 19:33

shit o.o andra blogginlägget för mig på en dag. Haha :) meh sitter på mc och väntar på frida =) undra vad folk egentligen tror om oss xd vill inte veta (a)

Presentation

Fråga mig

54 besvarade frågor

Omröstning

Märke VS Kopia? Om du har 2 saker som ser i princip lika dana ut, vilken köper du? Det dyra orginalet eller den billiga kopian :)?
 Märke
 Kopia
 Går efter kvalité

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards