stallkompisarna

Alla inlägg den 1 maj 2012

Av stallkompisarna - 1 maj 2012 22:41

Bilderna på snygga och pigga Zollie!


                       

Fina tösen!


 

Av stallkompisarna - 1 maj 2012 22:08

Okej dagen dårå!

Anckers runda va jag inte alls nöjd med faktiskt.. Han kändes inte helt som vanligt då han alltid går på och suger tag i hinderna och jag mer får sitta och hålla tillbaka honom men idag fick jag rida på hela tiden och liksom trycka till han innan varje hinder så han fick power i sprången.. Tror de är hans fång som börjar spöka igen :( Men jag red också ganska slarvigt för den delen, men vi klarade det i alla fall! Min fina lilla prins, världens bästa! Räddar mina dagar :')


Zollie va såå pigg! Helt otroligt haha. På framhoppningen busade hon runder och körde med mig hela tiden! Väl inne på banan va hon som en bomb! Studsade fram och när jag fattade galopp sköt hon iväg som en raket haha! Har bara hoppat henne ett fåtal gånger och det va första gångrn jag startade henne, utomhus för den delen så hade inte riktigt koll på hur jag skulle rida. Fick hålla som tusan men ändå lätt i handen samtidigt som jag fick hålla om HELA tiden och på trean trodde jag verkligen att hon skulle hoppa och hon kändes framme men icke. Hon stannade och studsade åt sidan. Blev minst sagt sjuk förvånad haha! :0 Men där fick jag verkligen betala för att jag glömde benen en millisekund. Resten av banan gick i mer studs än galopp och en övertaggad häst men kändes ändå bra! Sjukt rolig va hon och är ändå nöjd med henne! :)


           


omhoppning:


       



             

Mitt finaste hjärta!

Ignorera att han är sjukligt skitig men Frida skulle haft honom före mig och fixat iordning honom men hon avboka idag.. Så fick stressa mellan två hästar och snälla jojjo hjälpte mig fixa Ancker :D


Blev många bilder så Zollies bilder kommer i ett senare inlägg :)


 

Av stallkompisarna - 1 maj 2012 19:25

Slänger in en film från KM idag, fina Bossebus :3

Även lite fler bilder som Mikkis fottat, får jag tag på bilder från någon mer så läggs dom in i något annat inlägg ;D

           

   

Av stallkompisarna - 1 maj 2012 16:32

Whii, jag & Bosse vann KM för ridskoleponny :D

Sjukt nöjd med rundan fast kunde ridit på mer frammåt & tagit snävare svängar i omhoppningen, men vi vann ju så det spelar ingen större roll! Kände mig faktiskt inte så jättestor på honom och såg inte så stor ut heller, så det är ju bra :)

Har även fått höra från lite blandat folk att dom tycker att jag borde få låna någon ridskoleponny till ponnyallsvenskan i höst, kan säga att jag håller med (a) Bara ridskolechefen som ska övertalas + att jag isåfall måste skaffa grönt kort.. Man kan ju alltid hoppas..

                           

 

Av stallkompisarna - 1 maj 2012 14:30

KLUBBMÄSTARE


Med världens bästa Ancker!

Studsig och snabb runda med Zollie men dock ett töntigt stopp då jag trodde hon va framme men hon lura mig, men annars hyffsat bra runda!

Måste rusa så uppdaterar mer sen + bombar med bilder! :D


 

Presentation

Fråga mig

54 besvarade frågor

Omröstning

Märke VS Kopia? Om du har 2 saker som ser i princip lika dana ut, vilken köper du? Det dyra orginalet eller den billiga kopian :)?
 Märke
 Kopia
 Går efter kvalité

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards