stallkompisarna

Alla inlägg under november 2011

Av stallkompisarna - 16 november 2011 17:28

två gånger på en vecka? inte illa, !

kom just på att jag glömde skriva att det var jag som la in inlägget med blitz i, ska försöka att inte glömma det denna gången (:


Hjärtat, jag saknar dig. nästan fyra år hade vi tillsammans. även om du står kvar i stallet, känns det som att du är långt bort. längre bort än du nånsin varit. Det gör ont i mig när jag tänker på alla minne vi har ihop, att allt är som försvunnet nu.även om jag kommer till dig ibland, känns det som att avståndet mellan oss alltid är flera mil. Men jag älskar att det kan gå hur lång tid som helst utan att jag zer dig, men så fort jag kommer till dig känner jag verkligen att allt lättnar. Du dömmer aldrig, har aldrig gjort heller. du fanns alltid där för mig, och finns fortfarnade. Jag vill bara berätta hur mycket du har betytt för mig under dessa åren, du har varit min bästa vän. När ingen annan fanns där, kunde jag alltid lita på dig. Du var som en fast klippa att luta sig mot. jag älskar dig verkligen gubben, och komemr alltid göra det.Det spelar ingen roll hur långt ifrån varandra vi än är, du kommer alltid finns i mitt hjärta och jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå. Du är min prins




               


 

Av stallkompisarna - 16 november 2011 13:49

Sitter i skolan och ska ha engelska men orkar inte hehehe, vi sitter och kollar på när vpra klasskompisar galoppera runt i racerfart på hästarna ahah! Red Kråkan (Coqette) innan,  gick suuuperbra! Hon va så fin så! Men mina nya handksar som jag visade innan har fösvunnit. IGEN?!?!? Mina JW handskar jag köpte i våras försvann ju också, men det är bara mina som försvinner ingen annans..? Får psykbryyt. Använt dom TRE gånger.. 

Sur? Nääee inte alls..

Sen ska jag hem och plugg heel dagen. TAGGA


 

Av stallkompisarna - 15 november 2011 21:37

Haaij!

Ganska chill dag. När jag kom hem från skolan satt jag mig i soffan och glodde tv, sen somnade jag och sov typ en timme. Det bästa som finns att somna på soffan efter en skoldag! :') Sen kollade jag Simpsons och Family guy sen tog jag bussen till örs. Höjden av lathet haha! Kollade när Jojjo red och lite så sen tog jag bussen hem igen eftersom de va 0 grader ute och jag hade skinnjacka (a)

Har sjuuukt mycket att plugga egentligen.. Som vanligt tänker jag att jag ska göra de sen och sätter mig vid datorn, sen flyger bara tiden iväg? Ska nog stanna hemma hela dagen imorgon och bara plugga genom allt jag har att göra! Ja, får nog ta mig ett ryck!

Det slog mig igår att det är vecka 46 nu, och på ett år är det 52 veckor, alltså är det bara 6 veckor kvar av 2011?! Var tar tiden vägen? Helt insane! 2012 ska bli ett superår!


Nu ska jag hoppa in i duschen sen försöka plugga och läsa lite svenska, hare! :*


 


 


Av stallkompisarna - 14 november 2011 23:15

Här kommer resten av bilderna på mitt hjärta.


2010

Detta året hittade vi varandra, då allt lossnade! Hon började gilla hoppning igen som hon inte gillat innan och allt gick framåt. Jag lärde mig henne utantill på alla sätt och vi hade så kul tillsammans!

           

 

 

          



2011

Vi hade bara halva året tillsammans. Men gosh vad fin hon blivit! Jag kunde verkligen varenda liten sak utantill, jag visste hennes nästa steg och vad hon tänkte. Det var ett sant nöje att sitta på denna fina ponny denna tiden och jag njöt varje gång! Hon började göra höga lutfhopp som hon inte gjort innan haha. Världens bästa vän.

                     

 

Jag saknar dig min snygging.


 


Av stallkompisarna - 13 november 2011 23:28

Hej!

Idag vaknade jag vid 10 sen stack jag och dom andra till sm som ni redan har fått läsa! ;) vääldigt kul! Bara älskar stämmingen på tävlingar med allt hästfolk och sånt ni vet! Hade dock velat stanna längre eftersom vi missade både c- och d-ponnyerna :/, men kan inte hjälpas när bussarna inte är på vår sida! Typiskt mig va jag tvungen att köpa ngt på Skara Hästsport, denna gången följde ett par nya Roeckl handskar med hem hihi! Kan verkligen inte låta bli att köpa ngt varje gång jag är på Skara, börjar bli ett beroende.. (;

När jag  kom hem bytade jag om sen cyklade jaut till Zollie! Blandade mat, fyllde höpåsar, mockade, strödde, sopade sen fixade jag henne och red bort till örs med dom fina blinkande reflexerna. Snyyggging! Måste dock ge en FET diss till lastbilschafförer som drar förbi en med helljusen på och kör i 190. Vad hade hänt om hästen kastat sig ut liksom? Ingen chans.. Nej fy! Sen red jag ett pass med mkt galopparbete etersom hon va piggelin idag igen. Väl tillbaka i stallet strechade och lindade jag henne för natten, fyllde på vatten i hagen och cykla hem igen. Nu sitter jag här och de va min dag det! Täntke skriva ett inlägg sen om tiden i annas stall, vad som hände med hästarna och hur allt är nu. Samt lägga upp bilderna på Hanni, så håll utkik! :)


 

Dessa godingarna i blåa!
Bild tagen från google.

 

 


Av stallkompisarna - 13 november 2011 22:53

Jo men det var ju inte precis igår jag bloggade senast? kände mig nästan illa till mods när jag kände hur lång tid det verkligen gått. men har verkligen inte tid alls längre. Skolan tar upp så fkn mycket.. men nu är jag endå duktig o bloggar lite smått :)


Inget speciellt har hänt i helgen. Var på SM idag, typ 3 timmar. men de var roligt att se dom små b-ponnysarna, för vi hann ju inte direkt se mer när vi var tvugna att åka hem kvart i fem.. Har helt enkelt bara laddat upp för en ny skolvecka hela helgen. känns riktigt surt att man knappt orkar göra något länge. skolan kan ta sig nånstans!


   

saknar verkligen sommaren, och min lilla prins

Av stallkompisarna - 13 november 2011 20:06

Fick en tidig födelsedagspresent igår (fyller år 26 nov) av mamma :D Eller ja, det ska vara från mormor & morfar xd

Ett mörkrött/vinrött swarovski-pannband! :'D

 

Bjuder även på en bild på Chili

     

Av stallkompisarna - 13 november 2011 19:59

Idag på SM, så var Jojjo & Elli (och även Lisa lite tror jag) lite stalker aktiga! Han Nicholai som var med i ponnyakuten & har en ganska stor blogg inom hästvärlden var där. Så typ så fort elli & jojjo såg honom så började dom skratta typ & blev helt skumma xd I en paus skulle vi gå över till andra sidan läktaren, så gick han oxå då samtidigt så vi möttes typ på mitten & ja dom flippade ur.. Sen såg dom att han gick ut så då skulle dom oxå ut? Skumma!

Lisa & Frida satt redan på andra sidan läktaren så sen gick vi till dom och ja då skulle elli jojjo & lisa typ gå dit han satt eller något, jag & frida stannade kvar vid shoppen. Vid shoppen stod även Erika, Amanda & Therese som jag satt med senare. Iaf jag & frida gick bort där som suttit och så satte jag mig där med Sofia medans frida skulle leta upp stalkersarna, vad jag vet kom dom aldrig tillbaka eller något.. Jag satt iaf kvar med Sofia + erika, amanda & therese när dom kom tillbaka till läktaren :) Sen kom även mikkis dit :D


Detta inägget blev väääldigt förvirrat men va bah tvungen att försöka förklara hur mina kära små vänner betedde sig bara för där va en halvkänd person där x'd

Töntar!<3

 

Presentation

Fråga mig

54 besvarade frågor

Omröstning

Märke VS Kopia? Om du har 2 saker som ser i princip lika dana ut, vilken köper du? Det dyra orginalet eller den billiga kopian :)?
 Märke
 Kopia
 Går efter kvalité

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards