stallkompisarna

Alla inlägg under juni 2012

:')

Av stallkompisarna - 16 juni 2012 17:38

'' We’ve been picking up the pieces
Leaving all the dust behind.
Sick of all the pressure
you’re just wasting time
And I don’t ever wanna know what it feels like
to be a shadow of myself ''



 

Av stallkompisarna - 16 juni 2012 17:32

Hejhej! :)

Idag har jag sett Ulrik ♥ med Nisse(Michelle) sååååååååå grym! :') Helt underbar den killen är alltså! Först gick han förbi oss men enligt Nisse var det nt han men jag visste att det var han så ja jag tog en bild av han ;)! har massa bilder och filmer ! :') Är ni riktigt snälla kanske jag lägger ut en video elr ngt ;)!

Det åskade... IALLFALL

Shit vad det regna medans vi såg han iallafall ett litet tag haha :') ! Så totalt värt det dock :)

 

   

Av stallkompisarna - 15 juni 2012 16:45

HejHej! Idag har väl inget spännande hänt direkt, har varit med mamma och lillebror i stan och käkat våfflor på ett extremt mysigt ställe! Det var ganska dyrt men någon gång då&då kan det väl få kosta lite extra :) Efter att vi hade ätit våfflor och latat oss lite i solen på deras uteservering så gick vi vidare ner mot stan, för att från början köpa lite ljus. Det slutade med att mamma kom hem med en klänning från Fröken Ethel och jag kom hem med en klänning & ett par shorts från H&M xd Robin gick mest och var uttråkad å jobbig som vanligt..

Väldigt sällan jag köper (& använder) klänningar men denna gillade jag faktiskt! Tänkte ha den på midsommar iaf ^^

 

Nu ska jag strax dra till Jojjo, väntar bara på att hon ska bli klar.. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi kommer väl på något :) Elli skulle kanske komma senare också ;D

 

Av stallkompisarna - 14 juni 2012 13:46

Wohoo, har faktiskt lite planer inför helgen :D

På lördag ska då jag & Jojjo se hennes jäkla Ulrik "Ullkofta" Munther ;) Kan väl bli kul att se henne flippa ut lite, och helt ärligt han är faktiskt hyffsat bra! Han är dock inte så snygg som Jojjo tycker, men han sjunger bra iaf.

På söndag ska jag förmodligen med Mikkis på en tävling i Båstad(?). Hon ska tävla LB/LB med Casse. Ska dra med min kamera och ta en massa bilder, älskar att fotografera på hopptävlingar :3

 

Av stallkompisarna - 14 juni 2012 13:37

HejHej! Bloggade aldrig igår men hände inget särskilt igår heller. Var bara hos mormor & morfar och fikade, vilket vi alltid gör i början på sommarlovet :) Ganska mysig "tradition" faktiskt.

Idag är det sista ridningen på örs denna terminen, vi har bestämt oss för att avsluta med en liten hopptävling inom gruppen :D Tror jag ska ha Rosett men är inte helt säker, vi får väl se hur det blir. Fick mina Tretorn idag som jag beställde från Skara Hästsport när dom hade ett billigt erbjudande på dom, så får väl ta och inviga dom idag! Känns inte lönt att bara ha dom på tävlingar eftersom jag aldrig tävlar, så får väl använda dom som vanliga stövlar istället ^^

 

Av stallkompisarna - 14 juni 2012 13:17

Hejhej! :)

Om två dagar ska jag se Ulrik med Nisse! TAGGAR SÖNDER WOPWOP!   <--- ful smiles :)! Iallfall så AHHHHHHHH ULRIK ♥ !

Okej inget mer om Ulrik nu om jag nt bloggar lite efter på Lördag :$ Då kan ni förvänta er ett väldigt konstigt inlägg osv osv osv :')

Som sagt i söndags var Nisse med hos Valborg :)! Hon fick rida som hon skrivit osv osv så vi behöver nt gå in på det mer elr hur ? :')

Måndags: Gjorde inget hade väl mest tråkigt :')

Tisdags : OFFELIOFF!

Onsdag: Tror detta beskriver allt -->   

Torsdag : Idag ska jag till stallet (:

Fredag : Vet nt :$

Lördag: ULRIIIIIIIIIIIIIK <3


   

Av stallkompisarna - 13 juni 2012 18:05

Många snackar om "skillnadsbilder" har jag sett på olika bloggar, så här kommer två på mig och Hanni! första från vintern 2008 när jag haft henne några månader och sista från vintern/våren 2011. Skillnad?


2008


2011

   


Världens finaste <3


 

Av stallkompisarna - 13 juni 2012 00:09

Ganska najs dag idag :D Fikade med Mikkis i stan och sen muppade vi rundor i stan i någon/några timmar vilket var mysigt :D Sen bestämde vi oss för att åka till ödåkra/örs. Åkte tåg med cyklen(!) för första gången, kan säga att man är ju inte direkt osynlig inne på knutan om man går rundor med en cykel.. Vi kom väl till örs runt 4 tiden och gjorde mest ingenting tills klockan 5 då mikkis bestämde sig för att det var dags att rida xd Cyklade hemåt runt halv 7 tiden och var hemma vid 7 - är man snabb så är man! Det brukar faktiskt ta runt 45 minuter så höll ett ganska bra tempo ;)

En lat men ändå inte tråkig dag i ganska najs väder - värmen är på väg tillbaka känner jag :D!

 

Presentation

Fråga mig

54 besvarade frågor

Omröstning

Märke VS Kopia? Om du har 2 saker som ser i princip lika dana ut, vilken köper du? Det dyra orginalet eller den billiga kopian :)?
 Märke
 Kopia
 Går efter kvalité

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards