stallkompisarna

Alla inlägg den 20 januari 2011

Av stallkompisarna - 20 januari 2011 20:50

Heej

 

Failade idag på gustavslund..

 

Skulle ta in Dimmboy från hagen, men hans hagkompis Migge gör det alltid svårt för mig. Migge är typ 165 cm hög & ganska opålitlig. Han brukar alltid sparka mot Dimmboy när man bara ska ta in Dimmboy (iaf när jag ska ta in honom), och nån gång har han även sparkat mot mig ;S

Så jag har kommit på att om man viftar med grimskaftet & gör sånt pffchh ljud, så backar han undan så att man kan ta ut bara Dimmboy utan att bli attackerad eller att han smiter ut.

 

Så nu idag så tolkade tydligen någon där det som att jag slog honom i huvudet med grimskaftet :S & tydligen så har Migge varit huvudrädd, och är lite fortfarande. Så den personen som tyckte att jag slog honom i huvudet med grimskaftet ringde till hans ägare (jag visste inget förrens ägaren kom & pratade med mig typ 2 timmar senare). Lixom varför inte säga det direkt till mig?

 

Iaf, när jag var klar med allt och skulle sätta ner hans haghö i foderboxen, så kommer då Migges ägare och vill prata lite med mig. Då förklarar hon att en från stallet har ringt (nämner inga namn) till henne & sagt att jag slog Migge i huvudet med grimskaftet. Jag försöker förklara att jag inte slog honom, utan bara viftade lite med det (det träffade inte ens honom, det är jag noga med att det inte gör för jag vill inte slå någon häst :S). Vi kom iaf fram till att nästa gång skulle jag ha med mig lite hö som jag skulle ge till Migge medans jag tar in Dimmboy, för då brukar han stanna i hagen & fokusera på höet ett tag. Hon sa klart & tydligt att hon absolut inte var sur, men jag kände mig ändå som värsta djurmisshandlaren :(

Hon sa också att Migge för några månader sedan var väldigt rädd om sitt huvud, det var svårt att bara sätta på honom grimman, det visste ju inte jag :S Och sen så sa hon typ att ja jag visste inte då varför han va det, men det kanske kan bero på detta..

 

Men hallå? Dimmboy & Migge har gått i samma hage i typ 1,5 månad, max! Så hon verkar tro att jag gick in i hans hage innan & slog honom i huvudet med grimskaftet eller något o.o

 

Skulle inte förvåna mig om dom stirrar konstigt på mig sen när jag smäller till Dimmboy lite på mulen när han hugger efter mig (som Ingela & Maria har sagt att jag ska göra om han försöker bita, det är inte hårt, det är som en hårdare klapp). Precis som om jag vore värsta djurmisshandlaen .__.

 

Jaja, jag får väl testa med hö nästa gång, antagligen på söndag, och se om det funkar. Ska även försöka förklara lite tydligare för Migges ägare att jag inte slog honom, utan bara viftade framför honom, om hon är där (& om jag vågar säga ngt :$)

 

Annars gick det jättebra hos Dimmboy idag :D Lite galopp blev det också, så längesen :')

Men det var lite hårt i mitten på ridbanan så galopperade typ bara 2 varv ute på spåret i varje varv, sen fick det räcka tills vidare (vill ju inte riskera att han blir halt igen >.<) När jag började rida var det näästan dagsljus ute. En halvtimme senare var det skitmörkt & lamporna var på högsta belysning x'D Solen går verkligen ner fort på vintern!

 

    

Presentation

Fråga mig

54 besvarade frågor

Omröstning

Märke VS Kopia? Om du har 2 saker som ser i princip lika dana ut, vilken köper du? Det dyra orginalet eller den billiga kopian :)?
 Märke
 Kopia
 Går efter kvalité

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards