stallkompisarna

Alla inlägg under april 2011

Av stallkompisarna - 8 april 2011 16:26

Har inget särskilt att skriva om, men all uppdatering är bra enlig mig hehe :D


Har sjukt tråkigt.. Orkar inte skolan :( Idag hade vi nationella i engelska, läs & hörförståelse.. Kändes som att det gick hyffsat bra hihi :)


Har även upptäckt att Dimmboy är ute på annons på hästnet, ny annons varje jäkla dag -.- Åååh, snälla säg att ingen köper honom :$ ♥

http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=464683&inriktning=&typ=

En av annonserna, tog den med sötast bild hehe xD

Såg att dom inte la upp nån igår & inte någon idag (ännu), hoppas att dom gav upp (och INTE att någon har blivit intresserad av honom .__.)..



Imorron e det banbygge på örs 13.00 iaf, hehe :D


Sen på söndag startar jag & Rosett på plats 20 om ingen efteranmäler eller typ hoppar om x'D


Wish me luck :D?


      

Av stallkompisarna - 7 april 2011 23:26

Jag älskar er,

ni är allt för mig.

Jag har tur som har er två,

ni är min värld,

ni är luften jag andas,

jag är inget utan er.

 

Hannigall & Zarrasin ♥

 

 


  


     


Av stallkompisarna - 7 april 2011 22:13

Hej :)


Hittade EN bild på mig när jag rider barbacka, haha xD


Men slänger upp några på Mikkis & en på Frida, hehe (:


                


Btw jag har typ hästabstinens :( Skulle ha ridit imorron, men nä då e det dumma nationella så det blir inget elevens val -.- NÅN MED HÄST SOM VILL GE SIN HÄST TILL MIG :$?

Av stallkompisarna - 7 april 2011 13:25

sha!

Just nu sitter jag i skolan och har datorkunskap = blogga! :)

Har hoppat Dustin i morse och det gick jättebra! Riktigt härlig häst måste jag säga! Men Power Line och Angelo är ändå finast! Ni har ju redan sett Angelo, men ska försöka skaffa bilder på Powis! Får ta med kameran ngn dag, kankse på lovet när jag ska rida honom. Han är så fin, och känslig och så.. harmonisk! Helt perfekt helt enkelt :), Ska bada honom imorgon hihi. 

Nä nu får jag ta och skriva klart mitt arbete.. 


  

Snyggaste Angelo!


 

Av stallkompisarna - 6 april 2011 23:26

Fanny ville se barbacka-bilder, så jag rensade mina usbminnen och hittade typ 40 st bilder! Hahaha, ååh jag kan inte välja! Har velat fram och tillbaka så nu får ni se några, säg till om ni vill ha fler, har en hel drös (a)

 


  

 

       

   

    

 


     


Ursäkta för bildbomben ;)

Nästan alla bilder är flera år gamla, minnen!


     


       



Av stallkompisarna - 6 april 2011 22:43

Fanny önskade Barbacka bilder så jag tänkte visa mina Barbacka bilder :)


 


 

  Hennes träns var lite stort då men det är fixat nu xd


 

 

 

Heheh allt från mig ikväll :)

Godnatt :D


 

Av stallkompisarna - 6 april 2011 22:18

Sha!

Just nu är hela mitt liv perfekt typ? Obeskrivligt bra känsla!

Har ett gammalt kemiprov som dom andra gjorde för två veckor sen, som jag inte vill göra. Skulle egentligen gjort det idag, men då blev min lärare sjukskriven i minst en vecka, alltså kommer jag göra det efter påsklovet! Great, mvg here I come! Plus att jag fattar exakt allt vi gör i kemin nu, vilket gör mig lycklig! För jag hade ig-varning innan hehe.. Och min skola är bäst och jag har underbara klasskompisar och vänner! Jag älskar erღ

Iaf, idag följde min kära kompis Maria med till stallet och hälsade på! Hanni hade en av sina dåliga och okoncentrerade dagar så hon lyssnade inte alls bra. Och det blåste ute + var massa andra hästar = okoncentrerad till max. Men vi hoppade något litet kryss och hon va fin stundtals vilket alltid är något! Tyvärr blev det inte så många bilder innan kameran dog men ni får några iaf.


  Spökbild?


   

Hanni och Maria!


Känner att jag har kommit i en aktiv/plugg period? Känner bara för att plugga och sticka ut och springa/träna hela tiden! Underbart.


Av stallkompisarna - 5 april 2011 20:24

Hejsan alla :D

Tänkte berätta om dagens ridlektion med Rosett, tyckte själv att det gick betydligt bättre än vad det har gjort de senaste gångerna :) Idag var det dressyr som stod på schemat. Dagens övning var början på bakdelsvändningar :P

Som jag sa innan så gick det betydligt bättre än vad de har gjort de senaste gångerna i dressyren på Rosett, känns som att jag har börjat lära mig hur man ska rida henne :D

I skritten går det nästan skitbra hela tiden, lilla sötisen går så fint & böjer på nacken, hihi :) Dock vet jag inte om hon trampar under sig så jättemkt, men vi är iaf på rätt väg :D I traven har hon faktiskt börjat lossna & bli lite mjukare. Ibland när hon inte känner för att jobba så bara kastar hon upp huvudet i luften & springer på, då är hon inte särskilt lätt kan jag säga xD Men idag så var hon inte så jättespringig :)

Emellanåt mjuknade hon & böjde lite på nacken några steg, sen höjde hon huvudet lite igen men jag är ändå nöjd, för hon var helt mjuk i sidorna typ hela tiden & försökte faktiskt göra som jag ville :) Galoppen har jag inte riktigt fått kläm på ännu. Ibland känns det som att hon försöker bryta av till trav med bakbenen, men om man då driver så bara springer hon. Så man får försöka driva & hålla samtidigt, utan att bli för hård i handen för då bara låser hon sig & yrar omkring i sin egna värld.. Men ja det gick hyffsat bra iaf ;D

Bakdelsvändningarna vet jag inte riktigt hur de blev x'D Men fick nog till 2-3 hyffsat bra :)


Sen tänkte jag bara nämna för de som inte vet, att Bagge stannar minst ca 2 veckor till (sa kajsa igår iaf), beroende på om han går igenom veterinärbesiktningen eller inte ^^ Om han går igenom så ska han bytas mot en c-ponny som e typ 132 cm hög har jag för mig kajsa sa, ifall den oxå går igenom :)

En sak till jag bara måste nämna är att Dimmboy FÖRMODLIGEN kommer hem den 1 maj, hihi :D Är typ överlycklig, även om det inte är 100% säkert att han kommer hem igen..


Sen så har jag ett önskemål från en viss 'Jag' (kommentera gärna här vem du e


Kan kasta upp några bilder på mig & Dimmy som är ganska gamla :)


                               

Lisfis fick oxå va med på en bild för hon var tvuungen att fotta sig själv när hon va med mig hos dimmy i somras x'D

Presentation

Fråga mig

54 besvarade frågor

Omröstning

Märke VS Kopia? Om du har 2 saker som ser i princip lika dana ut, vilken köper du? Det dyra orginalet eller den billiga kopian :)?
 Märke
 Kopia
 Går efter kvalité

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards