stallkompisarna

Alla inlägg under juni 2011

Av stallkompisarna - 30 juni 2011 23:15

Sha!

Förlåt för dålig uppdatering från min sida..

Men detta är ju en hästblogg och just nu så rider jag inte så mycket tyvärr så vet inte riktigt vad jag ska skriva om! Är ju meningen att jag ska rida antingen Zarre eller Nolita varje dag, men det har bara inte blivit av! Har varit hos en kompis ganska mycket och såklart stranden! Försöker steka så mkt som mäjligt så jag blir brun någon gång hehe. Får ta tag i mitt liv och börja rida massa igen! Ni anar inte hur mycket jag saknar att träna! I skolan och på örs. Gaaaah jag blir galen! Men man får väl njuta av sommaren nu när den äntligen är här!


Hade velat tillbringa sommaren med mitt hjärta.


 

Finaste Zarre!


 

Av stallkompisarna - 29 juni 2011 23:02

Hejhej!:)
Känner mig något lat då jag inte orkat blogga men här kommer ett litet inlägg!:)
I måndags så red jag Ancker lite :)

Först red Jag & Nisse lite i paddocken och sen skritta vi en runda. Har nog råkat få en liten förkylning också så jag nyser lite och så haha men orkar nt bry mig så mycket även om det är jobbigt.
Jag badade även i havet för första gången i år.. Kanske lite sent för vissa som redan bada i April för det var sjukt varmt då men för kallt för mej!;)

Idag så spelade jag Minigolf med Eva (min moster) och några till.. Kom såklart sist då alla hade runt 60 poäng och jag hade typ 80 ;$
Piiinsamt!

Nä men jag är typ sämst på golf så överraskning?;)

Nt alls;)

Ancker & Selma fick vila idag medans vi mockade hagen :)

Inläggen blir tråkiga utan bilder så här


Saknar sally så måste cykla till betet nån dag! :$





Freddie <3

     

Av stallkompisarna - 29 juni 2011 19:56

tjenahejsan!

idag var jag på strandrn igen, fast idag med min syster. vi var på grönigen där bredvid fria bad. jag badade 2 gånger och det var As kallt! kunde inte känna mina ben x)

jag smorde in mig med solskydd, men antagligen inte så noga, för jag Brände mig Totalt! gör ganska ont faktisgt.. men det brukar bli så när jag är ute i solen. hade hälst kunnat slippa det..

efter vi hade varit på stranden åkte vi och åt, sen åkte vi till väla, och jag köpte en tröja :D det är en militärgrön blus från lindex :) jätte fin!

nu ska jag snart till min kompis Liv som bor i eket. var ligger det undrar ni? jo, det ligger bredvid örkelljunga ;) och det tar typ 30 min att åka dit med buss :)

Jag fick lite skuldkänslor om jag inte bloggade idag, så jag gjorde ett snabbt inlägg, och säger också att jag inte kommer kunna blogga igen förrens i helgen, bara så ni vet ;)

ha det bäst! och glöm inte smörja in er med solkräm, inte skönt att bränna sig (n)


   

Av stallkompisarna - 29 juni 2011 11:27

Ni fick helt fria händer.

Fråga vad du vill

Önska vad du vill [bilder/inlägg]


Vad ramlade in?

2 frågor (som jag ska svara på nu ;D)

0 önskemål om bilder/inlägg!?


Snälla ni.. Det är inte särskilt kul att blogga när man inte har något att skriva om, och så kan ni inte ens hjälpa mig :(?

MenMen, ska svara på frågorna nu..


Julia:

Hur många tävlingar har du varit med i?

Har du grönt kort?

Hur många år har du ridit?


Hej Julia. Jag har varit med i 4 riktiga tävlingar [km dressyr x2 & km hoppning x2], en träningstävling i dressyr med placering [på hfrk] och några pay & rides. Även några blåbärshoppningar och andra träningstävlingar för oss ridskoleryttare. Och nu kom jag på en sak till! 2 ridlägertävlingar har jag också varit med i ju xd

Nej, jag har faktiskt inte grönt kort.. Känns inte så lönt för mig att ta det eftersom jag inte har någon häst att tävla på, men någon gång i framtiden kommer jag nog att ta grönt kort :P

Jag har ridit i 5 år, tror jag.. xd Näst minst av oss i gänget om jag förstått rätt (y)


Willyregerar:

Har du något tips på hur man hämtar en häst från hagen som inte vill in :)?


Hej. Jag har faktiskt aldrig varit med om det xd Men jag skulle nog ha 'mutat' hästen med godis, morot, äpple eller liknande, så att den inser att komma in från hagen = något gott att äta. Ofta ser ju hästar mat som en positiv sak, och kopplar den då ihop att bli hämtad från hagen & få något gott att äta, så blir det en positiv sak att gå in från hagen! Om den går med en annan häst i hagen, så kan man ju alltid försöka med att ta in den andra hästen först, så att din häst blir kvar ensam. Dock blir ju vissa hästar stressade av att bli lämnade ensamma, så det kanske inte är så smart om man har en sådan häst. Jag hade testat 'godis-knepet' iaf, om det hade varit min häst som hade varit svår att fånga :D


 

Av stallkompisarna - 28 juni 2011 22:14

hej igen!
som sagt åkte jag till mormor o morfar idag på råå, och jag slapp ta bussen eftersom min moster också skulle dit så hon hämtade mig :D och moster = mina små kusiner, som är så jävla söta! :D jag fick bada med dom, så jag fick mitt första dopp i det blå idag ;D
När jag kom hem åkte jag och träffade julia snabbt, sen stack jag ut till betet en sväng och fotade lite (y) tänkte lägga upp några av bilderna jag tog :)

  nappe   blondie o sune   Dior är litte trötter ;)  Felix      Cassini är också lite trött :)   Hieron   BLitz (L)     Såg att Blitz hade små sår på benet, men det är nog ingen fara (y)


 

Av stallkompisarna - 28 juni 2011 13:22

SOLEN SKINER! och jag sitter här..

skulle bara göra ett snabbt inlägg inanna we´re off to mormor o morfar på råå camping. dom campar där varje sommar och det är alltid kul att komma dit för man får så mycket kakor och gott som man orkar äta! ;) sen är dom ju nära havet också, så det blir nog invigning av att bada i havet idag ;D
vad ska ni göra/har ni gjort idag? :) snälla berätta!
ha det bäst!   jag o blitzen! älskar dig gubben! (L)

 

Av stallkompisarna - 28 juni 2011 02:21

Åh älskling, du skulle bara veta hur mycket jag saknar dig, och hur mycket jag behöver dig just nu. Jag insåg aldrig hur svårt det skulle bli att leva utan dig. Du var mitt allt, du va mitt ljus i mörkret, du va min glöd, du va mitt liv. Jag gav mitt liv till dig, varje dag. Jag kämpade, jag gick mot alla som inte trodde på oss, jag gjorde allt, allt för att du skulle ha det så bra som möjligt!

Jag vet att det va många som snackade bakom min rygg, det va så många som sa att du inte va värd något, för du inte kunde tävla eller träna på samma sätt som alla andra. Dom sårade mig gång på gång, för mig va du värd så mycket, ja hela världen! Men jag gav mig aldrig, jag visste att du kunde! Men du ville bara inte, därför va det så noga att man lekte fram allt med dig, så du skulle tycka det va kul. Jag gjorde ett misstag en gång och förstörde din hoppglädje, jag vet och jag står för det. Men jag insåg mitt misstag, svalde min stolthet och började om från början igen. Och det lönade sig, för inom en snar framtid flög du över 110 cm igen! Det kvittar om andra inte tycker det är någon höjd, men för oss va det något stort! Du vågade och du ville, inget annat spelade någon roll! Det va du och jag mot världen.

 

Jag kan fortfarande inte förstå helt. För mig känns det som att du står i hagen och väntar på mig, som du gjorde varje dag! Alla gånger jag fick jaga dig i hagen tills jag va så arg att tårarna rann och jag bara ville sätta mig ner och försvinna, alla gånger knapparna inte suttit på rätt plats och ingenting funkat, det har varit värt det. För utan motgångar kan det inte komma framgångar eller hur? 

Du lärde mig leva på riktigt, du lärde mig vad det innebar att leva tillsammans med en häst. Jag saknar min andra halva, halva min livsglädje och halva mitt hjärta. Underbara, älskade Hanni, jag hoppas innerligt att du har det bra. Bara du är lycklig, så är jag lycklig. I was born to make you happy.

 


Jag tvivlade aldrig på dig.


   


Av stallkompisarna - 27 juni 2011 17:53

Hejhej ! :)

Har inte bloggat på någon/några dagar så tänkte varför inte skriva ett inlägg nu när jag är hemma tidigt från hästarna :)
Iallfall så idag så kom vi ju dit och gjorde det vi bruka :p

Mocka och sätta foder då alltså sen så tog vi in hästarna :)
Red ju Selma idag och det gick bra :)

En liten skrittrunda på 30 minuter kanske?
Hon blev bara typ halvrädd 2 gånger för en Kanin sprang ute i gräset och hon är ju blind på den sidan åt gräshållet så när hon hörde den blev hon rädd :( Lite synd & andra gången var när Hugo kom galopperandes i hagen bredvid :(

Förstår att hon blir rädd liksom om man inte ser något :(

Synd om henne ♥


Iallfall ska inte dra ut på detta mer så tänker visa bilderna nuu :)


                   


Presentation

Fråga mig

54 besvarade frågor

Omröstning

Märke VS Kopia? Om du har 2 saker som ser i princip lika dana ut, vilken köper du? Det dyra orginalet eller den billiga kopian :)?
 Märke
 Kopia
 Går efter kvalité

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards